Language 
Mesazhi, 25 Prill 2007 [O]
Bij të dashur, edhe sot ju ftoj përsëri për konvertim. Hapni zemrat tuaja. Kjo është kohë hiresh dhe, deri sa jam me ju, shfytëzojeni. Duhet të thoni: ‘Kjo është koha për shpirtin tim’. Unë jam me ju dhe ju dua me një dashuri të pamatëshme. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.

25 Mars 2007 [O] (Monthly)
25 Maj 2007 [O] (Monthly)
 
To compare Medjugorje messages with another language versions choose