Language 
Bij te dashtun, edhe sot me gezim te madh ne zemren time ju ftoj të më ndiqni dhe të ndigjoni mesazhet e mia. Të jeni perçues të paqes dhe te dashunisë në këte botë pa paqë. Unë jam me ju dhe bekoj me Birin tim Jezus Mbretin e Paqes. Falminderit që i jeni pergjegjë thirrjes sime.

2 Qershor 2008 [O] (Monthly)
2 Janar 2018 [O] (Other)
 
To compare Medjugorje messages with another language versions choose