Language 
Mesazhi, 25 Shkurt 2008 [O]
Bij të dashur, në këte kohë hiresh ju ftoj serish për lutje dhe sakrificë. Le të jetë dita juaj e thurur me lutje të shkurta por të zjarrta për të gjithë ata që nuk e kanë njohur Dashurinë e Hyjit. Faleminderit që i jeni pergjigjur thirrjes sime.

25 Janar 2008 [O] (Monthly)
18 Mars 2008 [O] (Annual)
 
To compare Medjugorje messages with another language versions choose